Bezoek ons op facebook!
Bel direct 0485470166 Hoofdmenu
FysioSupport werkt nauw samen met kliniek ViaSana

Samenwerking met kliniek ViaSana

FysioSupport werkt nauw samen met kliniek ViaSana. Zo verzorgt FysioSupport de fysiotherapie in de kliniek. U komt ons bijvoorbeeld tegen op de klinische afdeling waar clienten revalideren na een nieuwe knie- of heupprothese of na een rug, knie of schouderoperatie.

Tevens heeft collega fysiotherapeut Michel Scheenloop een spreekuur naast die van de orthopeden. Hij verzorgt controles na knieoperaties en ondersteunt de orthopeden in de diagnosestelling en behandeling. Hij is met name gespecialiseerd in ketenproblematiek.

Collega fysiotherapeut Diane Spanja heeft wekelijks een spreekuur voor de schouderklachten. Hierbij werk ze nauw samen met de orthopeden en voert ook de controles uit na een operatie.


Voor het waarborgen van de beste behandeling, maar ook het verbeteren en perfectioneren van de zorg zitten de fysiotherapeuten van FysioSupport samen met de orthopeden in verschillende werkgroepen. Zo is er bijvoorbeeld een knie-, wervelkolom- en een schouderwerkgroep.

Als laatste worden er in de praktijk veel clienten behandeld die vanuit de kliniek doorverwezen worden. Door de specialistische manier van kijken komen er veel clienten voor een uitgebreid onderzoek, waarna ze dan weer naar hun eigen fysiotherapeut terug kunnen gaan.

Bezoek de website van ViaSana: http://www.viasana.nl

 

Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
sitemap | disclaimer
FysioSupport Mill
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill

0485 470166
info@fysiosupport.com